maanantai 11. huhtikuuta 2016

25. Tuplanollia ja tuplavoittoja!

Tuplavoitto (tuplasti!) tälle tiimille!

Ulkokausi on avattu ja maastoilukin on astunut taas vakituisesti meidän treenikalenteriin, kun viimeisetkin jäät on metsistä sulaneet. Auringonvalosta nauttimisen lisäksi käytiin jälleen viime lauantaina esteratsastamassa kilpaa, tällä kertaa Stable Park:issa Rengossa. Kilpailut olivat mukavan pienet ja ympäristöltään huomattavasti helpommat Karkin mielestä, enää ei tapahtunut Riders Innistä tuttua kokovartalokipsi-efektiä kummallekkaan, vaan Karkki oli suorastaan innostunut ja riemastunut, sen verran oli verkassa vauhtia ja pukkejakaan unohtamatta.


Hypättiin luokat 70cm ja 80cm. Näistä ensimmäinen sujui huomattavasti rennommalla ja siistimmällä otteella. Jos ei lasketa uusinnassa pientä hetkeä kun ratsastaja unohti mikä este hypätään seuraavaksi ja melkein käänsi reitin liian aikaisin. Onneksi unohdus kesti noin 2sek ajan, ja sain korjattua kurssin vielä niin, että päästiin seuraavallekin esteelle onnistuneesti. Sekoiluista huolimatta tuplanollat radasta tuli, ja aikakin riitti vielä sekunnilla voittoon! 

80cm rata ei ollut ihan niin sujuva, ja muutama huono lähestyminen radalla tuli, ja vastalaukkakaarrettakin ym.. Mutta jälleen tuplanollat ja maaliin taas luokan nopeimpana! Ei voi olla kun ylpeä tuosta pikkuotuksesta. Moni muu hevonen ei nimittäin tuolla ratsastuksella varmasti olisi pitänyt puomeja kannattimilla... Onneksi on hevonen joka on nopea jaloistaan. Mutta näiden suoritusten perusteella ei pelota ollenkaan alkaa ottamaan 90cm starttejakin harjoittelun alle.
2 kommenttia:

  1. Kyllä kääntyy! Karkilla on kiva laukka ja ripeät jalat hypyissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä kolme ihanaa estehevosen ominaisuutta! (Jotka korvaa niitä ratsastajankin mokailuja..) :)

      Poista