torstai 14. tammikuuta 2016

19. Katse tulevaisuuteen

Ajattelin vähän kirjoitella ylös tänne, että millaisia tavoitteita meillä olisi tulevaisuutta ajatellen. On pari ns. päätavoitetta, ja sitten vähän pienempiä ja arkipäiväisempiä tavotteita, mutta yhtä tärkeitä kaikki.

Oikeastaan se grande finale- tavoite josta en vielä kovin paljon eteenpäin ole ajatuksia suunnannut, on vuonna 2017 koittava kasvattajakilpailu, jolloin Karkki 7v, saa varsoneena siihen osallistua uudehkojen sääntöjen mukaisesti yli-ikäisenä, aikaisemminhan tuo osallistumisikä on ollut 6-vuotta, ja on edelleen kaikille muille, paitsi tammoille jotka ovat varsan ehtineet pyöräyttää. Tavoitteesta tekee vielä suuremman ja haastavamman se, että olen näillä näkymin päättänyt ihan itse ratsastaa Karkin näissä arvostetuissa kilvanajoissa, vaikka minulle on kyllä mainittukin, että hullu olen jos en ammattilaista palkkaa sinne muiden ammattilaisten sekaan. Noh, tässäkin aika näyttää, kuinka yhdessä kehitytään ja onko tosiaan ihan haaveajattelua mennä tällaisena harrastekilpailijana ottamaan mittaa muista. 

Kesällä 2015
Tulevana kesänä tavoitteena olisi puolestaan osallistua Suomenhevosten kuninkaallisiin laatuarvostelun muodossa. Samalla tavalla saadaan varsomisen varjolla osallistua vuotta myöhemmin 5-vuotiaiden laatuarvosteluun. Tämä ei itseä niinkään stressaa, pikemminkin mielenkiinnolla olen lähtemässä kuulemaan onko Karkissa laatua vai ei :D Tulevana kesänä olisi myös ajatus osallistua nuorten hevosten festivaaleille pikkuluokkia hyppäämään. Tässä taka-ajatuksena derbykentän korkkaus, jotta oltaisiin sitten ennen kasvattajakisaa edes kerran siellä käyty pyörimässä. Kaikki nämä isommat kisat itseäni hämmästyttää ja kummastuttaa, aikaisemmin kun sitä vain on katsomosta tai groomina ollut näissä hommissa mukana. Mutta kerta se on jokaisella ensimmäinen.

Siinä ehkä kolme suurinta päätavoitetta, ja arkisempia tavotteita sitäkin enemmän ihan perusratsastuksellisista asioista lihaskunnon ja kestävyyden parantamiseen. Erityisesti Karkin selkä ja takaosa kaipaavat rutkasti lisää voimaa, ja kunhan loma siltä loppuu on tiedossa kiipeilemistä ja puomitreenejä. Ja jos tuo hanki tuosta vielä vähän korkeammaksi kasvaa, niin päästään hankitreeniäkin ottamaan mukaan. Mutta nämä tavoitteet mielessä palaan ensi viikolla Karkin selkään, ja ihan ensimmäisenä tavoitteena on, että se virtaa kerännyt duracell-jänöhepo ei heitä minua selästään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti